TOPGRÆSKLIP


Plænen vedligeholdes forskelligt affhængigt af det visuuelle ønske. Plænetyper spænder fra vild eng til sportsplæner.


Mos og ukrudt reduceres og græstætheden øges med korrekt gødning og klipning. Erstat sejt, groft græs med blødt,fint græs ved en græsrenovation. Kantskæring markerer bede og belægninger smukt.

HÆKKLIP


Skær hækken smallere og lavere, så den kan holde til snefald.

Een hækklipning årlige sikrer faconen, to til fire sikrer høj bladtæthed.

Hække kan også klippe i sjove former. Se bare under formklip

Dette skaber flotte former i haven. 

PLEJE


Få en fast aftale om pleje af din have, boligforenings område eller virksomheds grund.


Få lavet en plejeplan for vedligeholdelsen året igennem. Eller vi laven en aftale med jeres ønsker om hjælp til pasning af have. Vi ønsker at kunden bliver glad for vores arbejde og ser frem til vi kommer igen.


Vores kunder er også glade for den fleksibilitet praktisere. Skal der være fødselsdag eller andet  arrangement, hvor haven godt må se ekstra fin ud, finder vi også tid til det.

 

SNERYDNING


Få Den Grønne Mand til at ryde din indkørsel, P-plads eller sti til hoveddør.

Vi har maskinerne til det. koste, skraber og sneslynge. 

Ingen  opgave er for lille eller for stor. Ring og få et uforpligtende tilbud.

Vi køre i Århus, Skanderborg og Hørning området.slip for sneens ulemper og nyd den i stedet gennem vinduet eller på kælkenglæd dig selv, din mor, din postmand, din skraldemand, dine naboer og dine gæster.

KLIMATJEK


Bestil et gratis klimatjek

Miljøministeriet, Danske Anlægsgartnere og De Grønne Kloakentreprenører er gået sammen for at tilbyde danskerne et gratis klimatjek af deres bolig.

 

Et klimatjek udpeger, hvad den enkelte kan gøre for at klimasikre sin bolig og håndtere regnvandet lokalt, så man kan forhindre de store skader, vi så efter skybruddet i 2011. Alligevel har 6 ud af 10 boligejere endnu ikke gjort noget for at sikre sig mod fremtidige skybrud.

 

Klimatjekket består af et uforpligtende besøg af Den Grønne Mand, hvor bolig og have gennemgås med henblik på påpegning problematiske forhold, f.eks. risikoen for oversvømmelse under skybrud.

 

Den Grønne Mand har gennemgået et kursus i "klimatjek" i samarbejde med Teknologisk Institut og Miljøministeret.

 

Artikel fra Skanderborg Lokalavis
Top