TOPDEN GRØNNE MAND HJÆLPER GERNE MED VEDLIGEHOLDELSE AF DINE GRØNNE AREALER


ER DER NOGET BEDRE END AT FÅ RABAT?

Hvis du gerne vil spare lidt skejser, så husk at der er servicefradrag på arbejde som beskæring, hækklip og generelt vedligehold i jeres have.

Vi vil så gerne være dem der hjælper jer, og vi vil også gerne spare jer for nogle penge, så derfor gør vi et nummer ud af at huske jer på disse vigtige fakta:

Servicefradraget er op til 11.900 kr. pr. person i 2024 (6.600 kr. i 2023)

Servicefradragets værdi er ca. 26% i 2024 (26% i 2023). Hvis du har betalt 1.000 kr. for en serviceydelse, sparer du ca. 260 kr. i skat.

Kilde: https://skat.dk/borger/fradrag/servicefradrag/servicefradrag

 

Hos Den Grønne Mand står vi for alt lige fra græsklip til hækkeklip og snerydning. Vi tilbyder også en plejeaftale, så vi står for den regelmæssige pleje af din have.

Vi udfører havepleje for private såvel som erhvervskunder og boligforeninger. Når vi indgår et samarbejde med dig, udformer vi en plan for optimal pleje af haven året rundt. Vi bliver også meget inspirerede af kundeinputs, så derfor vil vi meget gerne i fællesskab udforme en plejeplan, hvor vi tager højde for dine ønsker og behov for pasningen af haven.

Vi holder en tæt kundekontakt, så der ikke opstår forvirring undervejs, hvis du kommer i kontakt med for mange forskellige mennesker. Vi er nemlig en virksomhed, som forstår værdien af et hyggeligt kaffehjørne til henslængt søndagssnak og værdien af have-stolthed, når gæsterne kommer.

Professionel anlægsgartner, der finder stor glæde i havearbejde
Vi er meget fleksible i vores arbejde, fordi vi ved, at en velplejet have betyder meget i forbindelse med en konfirmation eller et bryllup. Kontakte os derfor gerne, hvis du mangler en inspirerende anlægsgartner til at forberede haven til et selskab eller andre festlige arrangementer. Ved vedligeholdelsesarbejde er vi så passionerede, at vi følger op på det arbejde, som vi udfører. Har vi for eksempel beskåret et træ, laver vi opfølgninger for at se, hvordan træet reagerer på beskæringen.

Ring og få en snak med en af vores anlægsgartnere
Hvis du ønsker at vide, hvordan vi kan hjælpe dig med en overskuelig vedligeholdelsesplan for dig eller din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 25 14 23 29 for at høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Du er også velkommen til at sende en mail til dengronnemand@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Græsklip

Plænen vedligeholdes forskelligt afhængigt af det visuelle ønske. Plænetyper spænder fra vild eng til sportsplæner.


Mos og ukrudt reduceres og græstætheden øges med korrekt gødning og klipning. Erstat sejt, groft græs med blødt,fint græs ved en græsrenovation. Kantskæring markerer bede og belægninger smukt.

HÆKKLIP


Skær hækken smallere og lavere, så den kan holde til snefald.

En hækklipning årlige sikrer faconen, to til fire sikrer høj bladtæthed.

Hække kan også klippe i sjove former. Se bare under formklip

Dette skaber flotte former i haven. 

PLEJE


Bliv mere tilfreds med din have året rundt med en fast aftale om pleje af din have, boligforenings område eller virksomheds grund.


Få lavet en plejeplan for vedligeholdelsen året igennem. Vi former aftaler individuelt efter jeres ønsker og vores faglighed. Vi samler på glade kunder der er tilfredse med vores arbejde og ser frem til at vi kommer igen.

 

Skal der være fødselsdag eller andet arrangement, hvor haven godt må se ekstra fin ud, finder vi også tid til det. Ind imellem skal der lige et ekstra nap til - vi er fleksible, og vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 

SNERYDNING


Slip for sneens ulemper og nyd den i stedet gennem vinduet eller på kælken.

Glæd dig selv, din mor, din postmand, din skraldemand, dine naboer og dine gæster.

Få Den Grønne Mand til at rydde din indkørsel, P-plads eller sti til hoveddør.

Vi har maskinerne til det; koste, skraber og sneslynge. 

Ingen opgave er for lille eller for stor.

Ring og få et uforpligtende tilbud.

Vi kører i Århus, Skanderborg og Hørning området.

KLIMATJEK


Bestil et gratis klimatjek

Miljøministeriet, Danske Anlægsgartnere og De Grønne Kloakentreprenører er gået sammen for at tilbyde danskerne et gratis klimatjek af deres bolig.

 

Et klimatjek udpeger, hvad den enkelte kan gøre for at klimasikre sin bolig og håndtere regnvandet lokalt, så man kan forhindre de store skader, vi så efter skybruddet i 2011. Alligevel har 6 ud af 10 boligejere endnu ikke gjort noget for at sikre sig mod fremtidige skybrud.

 

Klimatjekket består af et uforpligtende besøg af Den Grønne Mand, hvor bolig og have gennemgås med henblik på påpegning problematiske forhold, f.eks. risikoen for oversvømmelse under skybrud.

 

Den Grønne Mand har gennemgået et kursus i "klimatjek" i samarbejde med Teknologisk Institut og Miljøministeret.

 

Artikel fra Skanderborg Lokalavis

KONTAKT

Top