TOPBAG OM DEN GRØNNE MAND


Anlægsgartner og havekonsulent Peter Hjorth opvoksede i sine bedstefædres gartnerverden. I ungdomsoprørets ånd stak han som ung af til murerfaget, men vendte tilbage fyldt med knowhow til den passionerede have-verden. Peter er uddannet murer i 'den gamle skole' og uddannet anlægsgartner hos en hjertevarm gartnermester. Den store kontrast forærede Peter en fantastisk blanding af faglig stolthed og integritet, og samtidig kan kunder såvel som medarbejdere nyde godt af en dejlig medmenneskelighed. Peter besluttede sig hurtigt for at blive selvstændig, da arbejdet som anlægsgartner i forvejen netop var meget selvstændigt – og han havde et brændende ønske om at starte et firma, der havde et højt faglighedsniveau og et inspirerende arbejdsmiljø.


En seriøs og passioneret anlægsgartner
Sidenhen er der sket meget for Peter og Den Grønne Mand – i dag er vi omkring 10 havebegejstrede medarbejdere i virksomheden, og Peter er nu trådt ind i bestyrelsen hos Danske Anlægsgartnere. Dette viser vores høje ambitionsniveau hos Den Grønne Mand, fordi vi i dag er et team, som gerne vil være med til at gøre en forskel. Derfor tør vi for eksempel godt at sige nej til en arbejdsopgave, hvis vi ikke mener, at det arbejde, kunden efterspørger, lever op til det kvalitetsarbejde, som vi udfører. Vi forsøger at være så miljøbevidste som muligt i vores daglige arbejde, hvor vi eksempelvis aldrig bruger produkter med pesticider. Vores miljøbevidsthed bidrager til et godt arbejdsmiljø, som vi netop værner godt om og nyder godt af. Peter Hjorth underviser også på gartnerskolen, hvor han afholder kurser i belægning og beskæring. Derfor kan vi med stolthed sige, at vores faglighed er kerneværdien og grundlaget for vores virksomhed, og derfor leverer vi kun kvalitetssikrede resultater, der drives af vores store have-passion. 

Har du lyst til at høre nærmere?
Så kontakt os endelig. Ring på tlf. +45 25 14 23 29 eller send en mail til dengronnemand@gmail.com, hvis du vil vide mere.

 

Den Grønne Mand Aps
Peter Hjorth

Danmarksvej 9
8660 Skanderborg
Tlf:+45 25 14 23 29
Email: dengronnemand@gmail.com 


KONTAKT

Top