TOPNATURSTEN/CHAUSSESTEN


Natursten fås i mange forskellige størrelser og bruges, f.eks. som vist på billederne her, til at bygge støttemure, som bed-afgrænsning eller som en anderledes afslutning af belægningen.

De bløde former giver en fin kontrast til lige linjer, til den firkantede betonsten, eller i symbiose med de eksisterende haveelementer.

 

Chaussésten er udhugget granit og fås typisk i farvemix af grå, sort, hvid og røde nuancer. Da det er natursten, vil farvespillet chancerer, og give et særligt udtryk i belægningen.

Størrelsen på chaussésten gør, at man kan lave mønstre til enhver smag og efter ønske. De er nemme at forme i en cirkel, rundt om eksisterende elementer eller at lave trapper af.

Granit har en grov overflade, men er nogenlunde jævn, hvilket gør den oplagt til belægning hvor som helst - funktionel overflade og grov udtryk.

Chausséstensbelægning er ofte brugt, både hvor det er den eneste type sten, evt. i to farvekombinationer, men også i sammenhæng med betonfliser, brosten eller natur- og pigsten.

KONTAKT

Top