TOP
FRA HAVEDRØM TIL DRØMMEHAVE


Få det store overblik med en havetegning.

I familien Den Grønne Mand er det Peter Hjorth, anlægsgartnermester og havekonsulent, og Helena Eskildsen, anlægsgartner og havedesigner, der står for at skabe det visuelle overblik for vores kunder. Vi elsker at se hvordan en kommende have, i samarbejde med dig, træder i karakter og folder sig ud, element for element, i en havetegning.

For os er designet af en havetegning et ’proces-værktøj’, som vi kan arbejde med, og ud fra. Det er vigtigt for os, at have dig og dine havedrømme med i processen, så vi kan sikre, at du får en unik have der passer lige præcis til jer og jeres behov.

 

Få lavet en havetegning

 • Når du gerne vil have en helstøbt, professionel løsning og et unikt havedesign
 • Når du savner inspiration og et sæt friske øjne på de muligheder der kan skabes indenfor de rammer du har.
 • Når du står midt i din frodige have, som måske er vokset dig over hovedet, og det er svært at se for dig, hvordan den kan tæmmes.
 • Når haven bare bliver for stor en mundfuld og du ikke ved hvor du skal starte. Eller vejen til en stressfri og afslappende have synes for langt væk, og derfor mangler en overordnet plan.
 • Når du er træt af at google dig frem til forskellige løsninger, som alligevel ikke passer helt på den have du har.

 

En havetegning kan

 • Skabe visuelt overblik
 • Tydeliggøre og forbinde ideer
 • Bruges som et håndgribeligt værktøj til step by step
 • Bruges til at udarbejde en plan for resultat og udvikling

 

Hvorfor vælge Den Grønne Mand?

For os handler det ikke om at sælge en have, men om at skabe en have-oase, der kan leves i. Det er vigtigt for os at være i tæt dialog med dig, så vi får designet drømmehaven.

Qua vores høje faglighed, ser vi det som vores pligt at skabe smukke, velkomponerede haver hvor liv leves. Vi holder os løbende opdaterede med de nyeste havetrends og tager ofte på havemesser, flowershows og besøger smukke haver.

Vi kan være med dig i hele processen fra havedrøm til drømmehave. Fra vision til færdig have. For os er en god og realistisk havetegning, en tegning hvor det tekniske i anlægsarbejdet er gennemtænkt. Når vi designer en have og afleverer en havetegning, ved vi at tegningen kan realiseres. Vi har allerede udtænkt hvordan de enkelte designelementer kan udføres og derved er vi allerede et stykke inde i anlægsarbejdet når tegningen afleveres.

 

Eksempel på designprocessen

Det kan godt være svært at sætte ord på havedrømmen. Du har måske en masse ideer og ønsker for hvad din have skal kunne, men svært ved at konkretisere og visualisere din drøm. Hvis du har brug for ny inspiration og konkrete løsninger, er en havekonsultation en mulighed. Vi kommer forbi til en snak om dine ønsker til haven og sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning for dig og din have. Det er vores håb, at kunne udfordre dine tanker om hvordan en have skal se ud, for på den måde at finde frem til en helt unik løsning for netop din have.

Vi finder ud af om du yderligere har brug for en hurtig skitse, en detaljeret plan over hele haven eller en plan for et område af haven.

Det er en god ide hvis du på forhånd har gjort dig overvejelser omkring hvad du ønsker din have skal kunne og skal rumme. Hvilke rum ønsker du dig i haven, hvilke elementer – bede, træer, skur, terrasse mv.

En havekonsultation vil altid være udgangspunktet for vores arbejde – lige meget om du ønsker en havetegning, et plantekatalog eller en haveskitse.

 

Havetegning/designforslag

Ønsker du en mere detaljeret og gennemarbejdet plan over haven, er en havetegning løsningen.

På baggrund af en havekonsultation, estimerer vi hvor mange timer der skal bruges på tegnearbejdet og kommer med et skriftligt tilbud, samt en skriftlig beskrivelse af opgaven.

Hvis du takker ja til tilbuddet, går vi i gang med tegnings- og designarbejdet. Når vi har lavet et oplæg, mødes vi og gennemgår tegningen. Herefter rentegner vi. Tilbud på anlæg af haven er gratis.

I modtager 2D tegning med vejledende mål, et plantekatalog og et moodboard til inspiration i PDF-format.

 

Den Grønne Mand havedesign – proces kort fortalt

 1. Pr telefon afklares det om du ønsker en havekonsultation. En dato sættes i kalenderen. Tilbud på havekonsultation sendes.
 2. Til konsultationen aftaler vi om der er brug for en tegning, et plantekatalog med plejekrav, en skitse eller hele pakken.
 3. Tilbudsgivning pr mail.
 4. Hvis du takker ja, starter tegne- og designprocessen. Når der foreligger et oplæg, aftaler vi et møde, hvor vi gennemgår tegningens elementer, planter og materialevalg.
 5. Rentegning, renskrivning mv.
 6. Tegning(er), plantekatalog og moodboard sendes pr mail i PDF-format.
 7. Telefonmøde angående den endelige tegning.
 8. Ved godkendt design, sendes faktura.
 9. Nyd jeres dejlige have

 

KONTAKT

Top