TOPBELÆGNING


Lad Den Grønne Mand stå for belægningen
Hos Den Grønne Mand arbejder vi med mange forskellige former for udendørsbelægning, og derfor ved vi, hvor stor betydning belægningen har for det samlede udtryk. Derfor er det vigtigt for os, at vi ikke bryder med den stil, som der allerede er til stede. Belægningen skal matche huset både i forhold til stil og alder, så det hele går op i en højere enhed. Vi tilbyder belægning i forskellige materialer alt lige fra betonsten til natursten og belægninger i træ. Vi har midlerne og kreativiteten til at udforme utroligt mange forskellige kombinationsmåder både i forhold til materialer og funktionalitet. Vi bruger vores kompetencer til at inspirere dig til en belægning, du bliver glad for, hver gang du ser den fremover.

Lad kreativiteten få frit løb hos os
Vi elsker at blive udfordret, og derfor er specielle og alternative ønsker lige noget for os. Det udfordrer os, og det er i denne slags arbejdsopgave, at vi for alvor kan slippe kreativiteten løs. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om dine spændende ideer og finde ud af, hvordan din nye have skal komme til at se ud. I vores konstruktive havedialoger med kunder, sørger vi for, at såvel funktionalitet som stil matcher dine ønsker og krav. Du kan med fordel klikke på punktet ’inspiration’ her på hjemmesiden, hvis du ønsker at blive inspireret til din belægning. Hos os får du dygtig og passioneret anlægsgartner, der tager sig af det praktiske og funktionelle, men som også lader kreativiteten få frit løb.

Vil du vide mere?
Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. I vores optik er belægningen i haven af ligeså stor betydning som planter, blomster og buske. Ring til os på tlf. 25 14 23 29 eller send en mail til dengronnemand@gmail.com, hvis du ønsker at høre vores ideer.

 

 

 

FIND MERE INSPIRATION


 

 

Under punktet INSPIRATION og i underpunkterne her i kategorien BELÆGNING, er der eksempler på de mange funktioner en belægning kan have.

 

 

 

 

 

KONTAKT OS GERNE MED ØNSKER


 

 

Vi elsker specielle ønsker, og lytter gerne til dine ideer. Sammen kan vi finde den løsning der passer bedst og som har den funktionalitet og det udtryk du ønsker.

KONTAKT

Top