TOPDET VISUELLE OVERBLIK


Få det store overblik med en havetegning!

I familien Den Grønne Mand, er vi en lille håndfuld som elsker at bygge haven op "i hånden" og på papir - det visuelle udtryk og overblik træder i karakter, folder sig ud, element for element, i en havetegning.

Vi ser det at få lavet en havetegning som et stykke "proces-værktøj" som vi kan arbejde med, og ud fra. Det er en fin måde at samle vores fælles overblik - både i processen, i resultatet og i kommende udvikling i årene fremad.

En havetegning kan meget:

Når du gerne vil have en professionel løsning, fremgangsmåde og håndtering af de elementer du har/gerne vil have i din have.

Når du savner inspiration, nye måder at gøre tingene på, et sæt friske øjne på de muligheder der kan skabes indenfor den ramme du har.

 

Når du står nede midt i din frodige have, som måske er vokset dig over hovedet, og det er svært at se for dig, hvordan den kan tæmmes...

Her kan du få overblikket over hvordan du nemmest vedligeholder din have, eller du kan få en have der er Vild med Vilje.

 

Når du har en masse ideer, men ikke kan se hvordan det hele skal stykkes sammen. Eller måske synes du der er mange muligheder, men at de stikker i hver deres retning...

Så kan du med havetegning, få det overblik du savner, og kan se hvad der fungerer sammen, og hvad der måske ikke gør.

 

Når det bare bliver en stor mundfuld og du ikke ved hvor du skal starte. Eller du synes der langt hen til at kunne nyde din have, og derfor mangler en plan...

Kan en havetegning hjælpe dig med at være et værktøj der guider dig fra A til B og hvor det bliver tydeligt hvad der er "next step".

 

Når du er træt af at google dig frem til forskellige løsninger som alligevel ikke passer heeelt på den have du har...

Så vil en havetegning indrettet efter dine behov, dine rammer og dine ønsker kunne give dig en specifik løsning.

 

En havetegning kan:

  • Skabe visuelt overblik
  • Tydeliggøre og forbindere ideer
  • Bruges som et håndgribeligt værktøj til step by step
  • Bruges til at udarbejde en plan for resultat og udvikling

 

KONTAKT

Top